fbpx
Kontakt

Peopeegel asub Lõuna-Eestis

Helista juba täna! +372 521 2780 hei@peopeegel.ee
Jälgi meid sotsiaalmeedias

Pulmad on päev, mida meenutatakse kogu elu, mitte ainult pruutpaari, vaid ka külaliste jaoks. Selleks, et muuta iga pulmapidu lõbusaks ja meeldejäävaks, tasub mõelda erinevatele võimalustele, kuidas külalisi meelt lahutada. Siin on viis ideed, mis teevad sinu pulma eriliseks:

1. Fotopeegel

Peopeegel on pulmade uus hitt. See on innovatiivne viis, kuidas külalised saavad end lõbustada ja jäädvustada meeldejäävaid hetki. Fotopeegel on nagu fotokabiin või fotoboks, aga palju stiilsem – külalised saavad teha pilte, ennast samal ajal peeglist nähes. Lisaks saab fotod kohe printida ja külalistele mälestuseks kaasa anda. Parim võimalus on lisaks fotopeeglile tellida ka külalisteraamat, mida saavad külalised täita ägedate mälestuste ja tehtud fotodega.

2. Mängunurk väiksematele

Kui pulmas on palju lapsi, tasub luua eraldi mängunurk, kus on erinevad mängud ja joonistustarbed. See hoiab väiksemad külalised tegevuses, võimaldades vanematel nautida pidu. Lastele meeldivad väga ka näomaalingud.

3. Lauamängude ala

Tänapäeval on palju lauamänge, mis sobivad nii lastele kui ka täiskasvanutele. Pulmade jaoks võiks eraldi nurgakese sisse seada, kus on erinevad seltskonnamängud, mis panevad külalised suhtlema ja lõbusalt aega veetma.

4. Tantsutund

Miks mitte pakkuda külalistele lõbusat tantsutundi? Olgu selleks siis klassikaline valss, lõbus salsatund või hoopis kõhutants – see on suurepärane viis, kuidas inimesi lõbustada ja neile midagi uut õpetada.

5. Meelelahutaja

Kutsu oma pulma mustkunstnik, kes liigub laudade vahel ja hämmastab külalisi väikeste trikkidega. Teine populaarne variant on karikatuurikunstnik, kes teeb lõbusaid portreesid ja loob külalistele unikaalseid mälestusi.

Külaliste meelelahutamine on üks oluline osa, mis aitab muuta pulma meeldejäävaks sündmuseks. Olgu selleks fotopeegel või mustkunstnik – valikuid on lõputult, et lisada teie erilisele päevale veidi mängulisust ja üllatusi.